OM OSS

Nor-Ka AS er et godkjent påbyggerverksted med over 40 års erfaring som produsent av sandwich distribusjonsskap og andre nisjeprodukter til transportbransjen. I nært samarbeid med våre kunder, kan vi levere spesialbygde løsninger etter ønske og behov.

Nor-Ka AS ble etablert i 1971, og består i dag av dyktige fagfolk med lang erfaring - alltid oppdatert på det siste innen teknologi og løsninger. Dette gjør oss til en fleksibel partner og leverandør til en bransje i kontinuerlig utvikling.

Vårt mål er å være en totalleverandør av produkter med riktig kvalitet og pris. Kombinert med høy grad av service og tilgjengelighet, fremstår vi som det naturlige valget for deg som kunde.

Nor-Ka AS jobber hver dag med å utvikle innovative, flexible løsninger. Ved å tilby systemer og produkter tilpasset strenge krav til kvalitet og sikkerhet. Vi er meget beviste på kontinuerlig produktutvikling . Ved å optimalisere konstruksjon og materialvalg kan vi tilfredstille de krav markedet stiller. Derfor investerer vi jevnlig i nye produksjonssystemer med vekt på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet. Bedriften er sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.


Vi tar hånd om hele prosessen og produktene produsere enten ved vårt anlegg i Sigdal eller hos EuroTruck Sia i Latvia.


Anlegget i Sigdal

2009455054-web.jpgNor-Ka AS
Larsegata 11
3350 Prestfoss
Tlf 32 71 19 10Chassiservice AS
Furuhallveien 8E
3512 HØNEFOSS
Tlf 974 81 820
Faks 32 16 02 12